ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
Κολαούζα STOCK

Η εταιρεία STOCK από το Βερολίνο έχει, εκτός των άλλων, εξέχουσα θέση στην παγκόσμια κατάταξη παραγωγής κολαούζων υψηλής ποιότητας. Η επιλογή του κατάλληλου κολαούζου για την κάθε κατεργασία είναι πλέον εύκολη λόγω της απλής κωδικοποίησης βασισμένης σε διαφορετικά χρώματα. 

Κάθε κολαούζο έχει επάνω του ένα χρωματιστό δακτυλίδι, του οποίου το χρώμα παραπέμπει στα υλικά για τα οποία προορίζεται η χρήση του. Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο καθένας να καταλάβει με μια πρώτη ματιά ποια υλικά μπορεί να κατεργαστεί το κάθε κολαούζο καθώς και τη σκληρότητά τους. Για παράδειγμα τα κολαούζα με το πράσινο δαχτυλίδι προορίζονται για κατεργασία σε ατσάλι και ανοξείδωτο, ενώ με το κίτρινο δαχτυλίδι είναι για πιο μαλακά υλικά όπως μαλακό ατσάλι και αλουμίνιο. Τα κολαούζα με το μπλέ δαχτυλίδι είναι ειδικά κολαούζα για ανοξείδωτο, με το κόκκινο δαχτυλίδι προορίζονται για κατεργασία σκληρών υλικών ενώ με το άσπρο δαχτυλίδι είναι για μαντέμι. 

Tέλος, η STOCK πρωτοπορώντας όπως πάντα δημιούργησε το κολαούζο με το μαύρο δαχτυλίδι για αλουμίνιο, το οποίο στην ελικοειδή του μορφή είναι δίπτερο για καλύτερα αποτελέσματα. Ο κατάλογος της STOCK περιέχει επίσης πίνακα με συστάσεις για τη σωστή χρήση των κολαούζων και συνθήκες κοπής ανάλογα με τα υλικά που θα κατεργαστείτε. 

Είναι πολύ σημαντικό, κυρίως για την επέκταση της διάρκειας ζωής του κάθε εργαλείου, να ακολουθούμε πιστά τις συνθήκες κοπής του κατασκευαστή, με την προυπόθεση βέβαια, τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι πιστοποιημένα και επιλεγμένα ανάλογα με την αναφερόμενη ποιότητα.

Για διαστάσεις κοιτάξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Taps STOCK

Για τον πίνακα σπειρωμάτων δείτε εδώ: Πίνακας κολαούζων

και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310760482

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κοινοποίηση:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους